vrijdag 24 juni 2011

Overal is voordeel te halen als je maar zoekt.

Bij de Hema loopt op dit moment een hele leuke actie.
Voor €14.50  koop je een voucher voor een E-ticket, waarmee je een dag lang door Nederland kan treinen. Maakt niet van waar of waar naar toe. 1 volwassene en 1 kind mogen op dit E-ticket reizen.
Dat scheelt je al gauw minimaal €35,00!
verkrijgbaar van 20 juni t/m 6 juli en geldig in de periode van 20 juni t/m 21 augustus 2011
te gebruiken van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en in het weekend de hele dag


http://nsdagkaart.hema-actie.nl/?utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_content=e-ticket%20bestellen&utm_campaign=nieuwsbrief2511_NSactie

Dat is een enorme besparing!
Ik heb al een leuke afspraak én lekker dagje weg op de kalender staan.

Verder: goede ervaring met GSM Stunter.
Wie?!


http://www.gsmstunter.nl/stunter/mcsmambo.p
Bij het verlengen van mijn mobiele telefoonabonnement voor weer 2 jaar, kon ik niet lekker meer uit de voeten bij T-mobile.
Ik ben meer dan 10 jaar klant geweest bij hen en meer dan een nieuw mobieltje uitkiezen en een goedkoper abonnement kon er bij hen niet af. Ik heb telefonisch contact gehad om met hen daarover te onderhandelen.
Want:  Bij gsm stunter boden zij mij bij het afsluiten van zo'n zelfde 2-jarig abonnement voor €17,25 (exact hetzelfde bedrag waarop T-mobile ging zitten!)
200 belminuten en 200 smsjes +  een nieuw mobieltje (eenvoudig model zonder prullaria) + een laptop merk  HP Compaq Business.
Dit zit er op:


 Cel. 2.2Ghz processor
- 2GB DDRII
- 250GB HDD
- DVD+/-RW Brander
- Windows 7 Premium
- VGA WebcamDit is de luxe uitvoering want ik doe altijd járen met mijn laptop en dus dan maar in één keer goed.
Deze is met bijbetaling van €49.00.
Voor de eenvoudigste laptop €0  bijbetaling!


De laptop waar ik nu vanaf blog heb ik ook via een GSM-provider van het internet gekregen en dat is alweer een dikke 5 jaar geleden. Mijn laptopje doet het nog best, maar nu was de tijd aangebroken voor een nieuw abonnement, dus maar meteen spijkers met koppen geslagen.
Ik heb inmiddels de nieuwe laptop in huis. Wat een beauty!
Het telefoontje hoefde ik eigenlijk niet maar ze gingen niet in op het telefoontje maar houden en mijn abonnement nog wat lager. Achteraf moest het zo zijn, 2 dagen voor mijn T-mobile abonnement overging op Vodafone was de accu naar de Filistijnen en nieuwe accu's zijn peperduur. Dus het nieuwe mobieltje kwam tóch bijzonder handig van pas!
De overgang van T-mobile naar Vodafone (met nummerbehoud) is heel erg netjes door GSM-stunter geregeld en ik heb er zogezegd helemaal niks van gevoeld.
Op de betreffende datum was 's morgens mijn T-mobile provider gewoon niet meer in de lucht en toen ik de nieuwe sim-kaart in de mobiel drukte had ik meteen prima bereik.
Zowel mobiel als laptop kwamen in één verzending. Lage verzendkosten en ik kon onder rembours betalen. Zo kon ik dus cash betalen van mijn gespaarde geld en mijn bankrekening met rust laten.

Hema en GSM-Stunter een dikke pluim!
3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat ik het weekend naar de Hema ga, want we willen graag een dagje naar Maastricht.
  Dank je voor de tip, fijn weekend!!!
  Groetjes Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik een enorme besparing.
  Mijn kinderen zijn dol op de trein maar ik doe het niet vaak omdat het zo duur is.
  Bedankt voor de tip!
  Gr,
  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de eticket van de Hema ook, maar was toch onaangenaam verrast over de korte geldingstijd. Had ik de kleine lettertjes maar beter moeten lezen!

  Ook vond ik het balen dat ik het niet kon uitprinten nu, maar alleen de code heb. Je moet namelijk meteen je reisdatum invoeren om de eticket te maken.

  BeantwoordenVerwijderen