dinsdag 17 januari 2012

dag 3 kiemproject

heb er al eentje opgegeten.
Ben nieuwsgierig van aard.
Smaakt als een combinatie van taugé en linzen.
Maar dit is natuurlijk niet het eindstation.
wordt vervolgd.

7 opmerkingen:

  1. Door jouw blog ben ik gisteren begonnen met kiemen. Ik lees je nu en denk "oh,ik moet nog even afspoelen'. Bedankt voor de tip. Groeten Izerina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat je ze morgen al kunt eten. Leuk hé.
    Ik heb hier voor het eerst rode linzen staan kiemen. Die kiemden al bij het weken.
    Groetjes, VeggieMo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo, dat gaat wel hard hoor! Hoe weet je eigenlijk wanneer ze klaar zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik denk dat ik morgen waarschijnlijk al kan eten en anders zeker overmorgen.

      Verwijderen
  4. Hoi,

    Ik gebruik altijg groene - mung bonen van de Toko. Hiervan krijg je tauge. Methode is verder hetzelfde.

    RenM

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat wil ik zeker ook proberen want ik heb gelezen dat mungbonen in de top drie van de gezondste kiemgroente staat.
      Verder staan de adukibonen op mijn verlanglijstje en de fenegriek.

      Verwijderen